Newsletter Signup:
 
Search:
our site only
Follow us: Facebook Twitter

Agentii de turism- Parteneri

Zip Travel Romania

Zip Travel Romania

Zip Travel Romania este parte a grupului Zip International cu birouri in Bulgaria, Lituania, Letonia si Macedonia, precum si reprezentanta in Romania a STA Travel (cea mai mare organizatie de turism pentru tineret din lume cu birouri in peste 70 de tari).

Pe langa oferte turistice pentru publicul larg, firma noastra ofera produse si servicii destinate studentilor si tinerilor pana in 26 de ani: bilete de avion si autocar la preturi speciale, programe de munca si calatorie in strainatate (in SUA si UK - programe de Work&Travel si Internship), cazari avantajoase in strainatate, carduri internatioanle de reduceri (Youth Hostel, Euro<26 si ISIC), asigurari medicale de calatorie.

Zip Travel te ajuta sa calatoresti oriunde in lume in cele mai avantajoase conditii, oferindu-ti flexibilitate si varietate. ZIP Travel este pentru TINEri!

Pentru o oferta mai detaliata, vizitati-ne pe www.ziptravel.ro sau scrie-ne un e-mail pe info@ziptravel.ro!

http://www.ziptravel.ro/

LISCOM TOUR

Liscom Tour

"LISCOM TOUR" va ofera un sejur de neuitat pe hotelul sau plutitor de 2,3,4 stele. Dincolo de frumusetea unica a Deltei, turistii nostri vor avea sansa de a cunoaste direct traditiile si modul de viata al localnicilor, si, nu in ultimul rand, bucataria deltaica, atat de apreciata prin delicatesele sale. Cei pasionati de pescuit, cu siguranta, nu vor rata ocazia sa-si incerce norocul iar cei fascinati de frumusetea salbatica a locurilor vor petrece ore intregi contempland zborul pasarilor si spectacolul de verde si albastru care te copleseste.

"LISCOM TOUR" va ureaza: "Bun venit in Delta Dunarii!"

http://www.turismdelta.ro/

Travelmix

Travelmix
http://www.travelmix.ro/

Autoritatea nationala pentru sport si tineret

Autoritatea nationala pentru sport si tineret

Youth Hostels in World Heritage Cities

Youth Hostels in World Heritage Cities
http://www.heritagehostels.org/

Visit Cluj-Napoca - The Heart of Transylvania

Visit Cluj
http://www.visitcluj.ro/

Reactie in Lant

Reactie in lant
http://www.reactieinlant.ro/

Totaul despre hostel

Totaul despre hostel
http://www.totuldesprehostel.info/