Newsletter Signup:
 
Search:
in site
Follow us: Facebook Twitter


Washington DC Hostel - Statele Unite ale Americii – Hostelling International

Washington DC este capitala Statelor Unite şi, astfel, este locul a mai multor repere importante şi mai reprezentative. Clădiri, cum ar fi Memorialul de la Washington şi fântâna strălucitoare; Casa Albă, care este sediul oficial al preşedintelui; Pentagonul şi Memorialul Lincoln .

Cazare în Washington DC
Vă recomandăm să staţi în HI Washington DC hostel care este situat în apropierea celor mai faimoase atracţii ale oraşului. Hostellerii pot alege ca şi cazare dormitor sau cameră privată, toate cu paturi supraetajate. Alte facilităţi: o cameră comună cu canapele confortabile, cărti, puzzle-uri şi masă de biliard, cameră TV cu ecran mare, WI-FI gratuit, şi seri cu film în club.
Direcţii: 1009 11th Street NW, Washington DC 20001
Tel: 1-202-737 2333 Email: WashingtonDC@hiusa.org

Mai multe informaţii despre hostel, fotografii, tarifele şi disponibilitatea:

Fă-ţi rezervare online pentru hostel Washington DC aici: Washington Hostel
Pentru a afla mai multe despre Hosteluri HI în Statele Unite ale Americii vizitează site-ul Hostelling International aici: Hosteluri in SUA

Lucruri de făcut şi vizitat din Washington DC

Monumentul Washington este un obelisc pentru a comemora primul preşedinte al Statelor Unite, generalul George Washington. Din marmura, granit, gresie e construit şi a luat 40 ani finalizarea lui. Este cea mai înaltă clădire din piatra si obeliscul cel mai înalt din lume. Monumentul se află spre est a de Fântâna Strălucitoare şi de Memorialul Lincoln.

Memorialul Lincoln a fost construit în 1922 pentru a onora cel de al 16-lea preşedinte al Statelor Unite, Abraham Lincoln. Clădirea este în forma unui templu grec şi conţine o sculptură mare al preşedintelui. Există două inscripţii din discursuri bine-cunoscute al lui Lincoln dar şi alte discursuri celebre, inclusiv a lui Martin Luther King "I Have a Dream" discurs şi întâlnire cu preşedintele Nixon cu protestatarii, pregătindu-se să mărşăluiască împotriva războiului din Vietnam. Memorialul este deschis pentru public 24 de ore pe zi şi este gratuit vizitarea lui.

Casa Albă a fost reşedinţa oficială fiecărui preşedinte ale Statelor Unite începând cu 1801. Situat la 1600 Pennsylvania Avenue NW în Washington, DC, casa a fost construită între anii 1792 şi 1800 şi modelate pe marile conace din Anglia şi Irlanda din acea perioadă. Datorită securităţii sporite, accesul este limitat la grupuri organizate, înainte de vizită se fac rezervări în avans, aranjamente prin reprezentanţii Consulatelor, din cauza controalelor de fond altfel Casa Albă rămâne închis pentru public.

Restaurante si viaţă de noapte din Washington DC

Bucătăria thailandeză şi chineză este populară în acest oraş, dar fiind locul pentru multe ambasade străine, acest oraş este influenţat de către bucătăria întregii lumi. În ceea priveşte viata de noapte : jazz, blues şi scena muzicii indiene este caracteristică. Exista multe cluburi de muzică live şi lounge-uri, care te îndrumă să te relaxeazezi. Aceste locuri pot fi destul de eclectice, în care se vor servi produse alimentare şi băuturi, este muzică, gazda nopţii îţi oferă microfon pentru a cânta sau să ţii lecturi de poezie.

Cum te deplasezi în Washington DC

Metrorail şi Metrobus şi toate sistemele publice de transport din zona metropolitană Washington, accepta SmarTrip, un tichet reîncărcabil. Zborurile internaţionale majore sosesc şi pleacă de la Washington Dulles International Airport.

 


Inapoi la pagina principala