Newsletter Signup:
 
Search:
in site
Follow us: Facebook Twitter


Hostel Veneţia - Italia - Hostelling International

Venetia este orasul care se întinde pe 117 insule mici în laguna veneţiană mlăştinoasă, de-a lungul Mării Adriatice, în nord-estul Italiei. Faimos pentru căile sale navigabile, canale şi poduri este cu siguranţă un loc unic pentru a vizita.

Cazare în VENEŢIA

Vă recomandăm să staţi în hostelul Venezia, care este frumos situat într-o magazie veche de cereale renovat pe Insula Guidecca , în inima oraşului. Biserica Palladian, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor şi Peggy Guggenheim Collection sunt toate uşor accesibile. Hostelul are 260 de paturi şi facilităţile includ o sală TV, zone comune, informatii turistice, vestiar pentru bagaje.

Direcţii: Fondamenta Zitelle 86, Isola della Giudecca
30133 Venezia (VE)
Tel: 39-041-5238211. Email: venezia@aighostels.com

Mai multe informaţii despre hostel, fotografii, tarife şi disponibilitate:

Asiguraţi-vă rezervari online Veneţia hostel dand click aici: Hosteluri in Venetia
Pentru a afla mai multe despre Hosteluri HI în Italia, vizitaţi site-ul Hostelling International sau click aici: Hosteluri in Italia

De văzut şi vizitat în VENEŢIA

Piazza San Marco este locuită de un număr mare de porumbei şi este, uneori, sub câţiva centimetri de apă pentru două sau trei ore.  Basilica San Marco a fost construită în stil bizantin în secolul al şaselea. Mormântul lui San Marco se află sub altar şi trupul său a fost furat din Egipt de doi negustori veneţieni. Interiorul este decorat cu marmură şi mozaicuri de stil bizantin şi renaşcentist. Comoara principală a Bazilicii este Pala d'Oro, o bucată de aur, decorat cu argint şi pietre preţioase găsite pe altar. Dell'Orologio, turnul a fost construit în secolul al cincisprezecelea. Într-o zi senina, puteţi vedea de la partea de sus a turlei largul coastei de Lido di Venezia. Galeria Peggy Guggenheim are o mare colecţie de artă modernă cu lucrari de Picasso, Chagall, Dali, Leger, şi Jackson Pollock, printre altele. Există, de asemenea, spaţiu pentru promovarea tinerilor artişti. Dacă vă decideţi să luaţi o plimbare cu gondola este necesar să cădeţi de acord asupra unui preţ înainte de a începe, deoarece ele tind să fie foarte ridicată.

Insulele din Veneţia
Murano este cunoscut pentru fabrici de sticlă şi suflătorii de sticlă. Fabricile organiza un mic tur între fabrici gratuită pentru promovare. Burano este un mic sat de pescuit, care este locul în care există mai multe fabrici de dantelă. Pe insula Torcello este cea mai veche biserica din Veneţia, care are mai multe mozaicuri bizantine. Feribotul Nr 12 (vaporetto) de la San Marco (aproape vizavi de Puntea Suspinelor) porneşte la oricare dintre aceste trei insule prin insula cimitirul San Michele. Plaja Lido a fost recunoscută de mult şi rămâne foarte la modă şi astăzi fiind foarte ocupat în timpul verii.Se ajunge acolo cu vaporetto nr 1.

VIATA DE NOAPTE ÎN VENEŢIA

Să stai pe malul Canal Grande la apus de soare poate fi o experienţă de neuitat. Ultimele raze de soare portocalii cad pe clădiri şi pe apă, şi poate oferi un cadru ideal împreună cu gondolele ancorate.

Cum te deplasezi IN VENICE

Gara Santa Lucia este conectat direct la cele mai multe oraşe din Italia. Puteţi obţine, de asemenea, trenuri directe în diferite oraşe din Germania şi Austria. Nu sunt maşini în Veneţia, transportul public se realizeză cu vaporetto (feribot). Canal Grande este punctul focal din Veneţia, care poate fi traversat pe jos numai pe trei poduri: Scalzi, Rialto şi Accademia. Taxiurile de apă sunt de asemenea disponibile, dar foarte scumpe.

Pentru mai multe informaţii privind transportul public în Veneţia, vă recomandăm să cumpăraţi un permis de călătorie (în funcţie de cât timp staţi), se verifică www.venicecard.it

 


Inapoi la pagina principala