Newsletter Signup:
 
Search:
in site
Follow us: Facebook Twitter


sydney
Hostel Sydney-Australia - Hostelling International

Oraşul Sydney este situat pe coasta de sud-est al Australiei şi de-a lungul Golfului Jackson. Punctele cel mai importante sunt Sydney Opera House, Harbour Bridge şi plajele pline de surferi şi tineri. Acesta este cel mai mare şi cel mai populat oraş din Australia şi capitala statului New South Wales.

Cazare în Sydney

Hostelling International ofera o serie de hosteluri în Sydney. Dacă preferaţi să se afle în centrul oraşului, vă recomandăm să staţi la Central Sydney, hostel YHA, o clădire de patrimoniu cu bar, piscina încălzită pe acoperiş şi grătar.

Direcţii: 11 Rawson Place, Corner Pitt Street, Sydney, NSW 2000 Tel: +61-2-9218-9000 Email: sydcentral@yha.com.au

O altă opţiune pentru cazare este Sydney Harbour YHA hostel situat în zona istorică Rocks, cu vedere uimitoare la port.

Direcţii: 110 Cumberland Street, The Rocks, Sydney 2000 Tel: +61-2-8272 0900 Email: sydneyharbour@yha.com.au

Mai multe informaţii despre hostel, fotografii, tarifele şi disponibilitatea:

Asiguraţi-vă rezervari online sau pentru a vizualiza alte hosteluri în Sydney, click aici: Hosteluri in Sydney
Pentru a afla mai multe despre Pensiuni HI în Australia vizitaţi site-ul Hostelling International sau click aici: Hosteluri in Australia

Locuri de vizitat în Sydney

Muzeul Australian este cel mai vechi muzeu din Australia, cu o reputaţie internaţională în domeniul de istorie naturală şi antropologie. Dispune de colecţii de vertebrate si nevertebrate, zoologie, precum şi mineralogie, paleontologie şi antropologie. În afară de expoziţii, muzeul este de asemenea implicat în cercetări indigene, studii şi programe comunitare. Acesta este situat în College Street.

Bondi Beach este de aproximativ un kilometru de lungă şi primeşte mulţi vizitatori pe tot parcursul anului. Sfârşitul de sud este în general rezervată pentru echitaţie placă de surf. Steaguri galbene şi roşii definesc zonele de înot în condiţii de siguranţă, iar vizitatorii sunt sfătuiţi să înoate între ele. Există un rechin net subacvatic comun, în lunile de vară, cu alte plaje de-a lungul părţii de sud a coastei. Păstăi de balene şi delfini au fost reperate în golful în timpul lunilor de migraţie. Pinguini Fairy, în locuri mai puţin frecventate, uneori, sunt considerate, de asemenea, înot, aproape de ţărm. Bondi Beach a fost adăugat la Lista Australiană Naţională de Patrimoniu, în 2008.

Restaurante în Sydney

Cu excepţia de restaurantelor de lux, veţi găsi multe locuri care adoptă cultura Bring Your Own (alcool). Reguli şi taxe pentru astupare sau desfundarea a sticlei variază. Byo pot fi limitate doar la vin. Astuparea sau desfundarea a sticlei se poate plăti pe sticlă, alteori se plăteşte pe persoană.
Chinatown este, de asemenea, un loc foarte bun pentru a mânca afară, oferind alimente minunate. Este aşezat spre exterior de la Dixon Street.

Cum te deplasezi în Sydney

The Monorail Metro rulează într-o buclă în jurul principalei zone comerciale şi Darling Harbour. Cele mai multe părţi ale zonei metropolitane sunt deservite de autobuze. Sydney Airport, în suburbia de Mascot, este principalul aeroport din Sydney, şi este una dintre cele mai vechi aeroporturi care funcţionează în lume.

Sugestii

Vizitaţi cinematograful în aer liber în Royal Botanic Gardens. Este deschis doar pe timpul verii.

 


Inapoi la pagina principala