Newsletter Signup:
 
Search:
in site
Follow us: Facebook Twitter


new york


New York Hostel – SUA – Hostelling International

New York, nu este New York-ul orasul favorit al tuturor? Fie că este admirat din apropiere sau de departe, prin magia televizorului şi al filmelor, NYC a capturat inimile şi minţile din întreaga lume. Acest oraş se mândreşte cu discoteci, teatre, cluburi de noapte, cartiere renumite la nivel global, hoteluri faimose in toata lumea si multe repere iconice, cum ar fi Statuia Libertăţii, Empire State Building, Central Park şi Times Square. Este unul dintre cele mai importante orase ca si centru al comerţului şi finanţelor.

Cazare in New York

Daca vrei sa dormi in orasul care nu doarme, noi iti recomandam HI New York City hostel situat intr-o locatie strategica, numai la doua strazi de parcul central, la cativa pasi de metrou si la cateva minute de principalele atractii ale orasului. Hostel-ul are 667 paturi si toate serviciile la care te astepti, camere separate, bucatarie, internet, spatii comune, jocuri si TV, aer-conditionat, bar, restaurant, serviciu de spalare, spatiu pentru bagaje si gradina. Lenjeria de pat si taxele sunt incluse in pret.

Directii: 891 Amsterdam Av at West 103rd, New York
Tel: 1 212 9322300 Email: newyork@hiusa.org

Informatii, poze, rate de cazare si disponibilitate

Faceti rezervarea la un hostel din New York, făcând clic aici: Hosteluri in New York
Pentru a gasi mai multe hosteluri din SUA: Hosteluri in SUA

Lucruri de facut si vizitat in New York

Statuia Libertăţii a fost un cadou din partea Franţei catre Statele Unite pentru a marca centenarul Declaraţiei de Independenţă american. Piedestalul de zece etaje si Muzeul sunt deschise pentru vizitatori, dar sunt accesibile numai în cazul în care vizitatorii au un "Monument Access Pass", care este o rezervare pe care vizitatorii trebuie să facă înainte de vizita lor şi se ridica înainte de urcarea pe feribot.

Empire State Building este un zgârie-nori de 102 etaje in stil Art Deco, la intersecţia dintre Fifth Avenue şi West Street 34. Ea are una dintre cele mai populare observatoare în aer liber din lume, fiind vizitat de peste 110 de milioane de oameni. Puntea de observaţie de la etajul 86 oferă o privelişte impresionante de 360 grade a oraşului.

Central Park este un spatiu public verde în inima Manhattan-ului. Acesta conţine mai multe lacuri şi iazuri, alee pietonale, două patinoare (dintre care unul este un bazin de înot în iulie şi august), Central Park Zoo, Central Park Conservatory Garden, un sanctuar de animale sălbatice, o arie largă de păduri naturale şi un amfiteatru în aer liber care găzduieşte festivaluri de vară.

Times Square este un intersecţie comerciala majora la intersecţia dintre Broadway şi Seventh Avenue. Acesta este o alta dintre imaginile iconice ale New York-lui şi site-ul unde are loc balul anual în ajunul Anului Nou. Zona este plină de viaţă, cu baruri, restaurante şi magazine şi plin de panouri publicitare luminoase.

Masa in oras in New York

Ca in multe oraşe există mai multe opţiuni, cartiere multi-etnice în plus faţă de grătare şi restaurantele tipice ale oraşului. Opţiunile sunt infinite. Este cel mai bun pentru a evita zonele turistice cum ar fi Little Italia şi Times Square, dacă doriţi să va bucurati de cea mai buna valoare. Unele zone unde se pot pentru a găsi restaurante excelente in New York, la preţuri buget-friendly sunt. Chinatown, East Village, şi Lower East Side.

Deplasarea in New York

Principalele modalitati de a se deplasa in oraş sunt: de metroul, taxiurile şi autobuzele. Oraşul este deservit de două aeroporturi Newark şi JFK. JFK AirTrain conectează direct pasagerii de la oraş la aeroportul din urmă.

Top sfaturi pentru New York

Evitati cozile pentru excursii la Liberty Island, cu excepţia cazului în chiar vreti să-l vedeti "Lady" de la aproape. O alternativă, dupa care puteţi admira uimitoare priveliste a Manhattanului, este de a pe bordul feribotului Staten Island. Călătoria de cinci mile durează aproximativ 25 minute, iar acum este gratuit.

 


Inapoi la pagina principala