Newsletter Signup:
 
Search:
in site
Follow us: Facebook Twitter


los angeles


Los Angeles (LA) Hostel - USA - Hostelling International

Los Angeles, California – cunoscut in forma prescurtata de LA – adaposteste Hollywood-ul si este un taram al viselor. Ca si “Capitala a Divertismentului Mondial” marile filme, programe TV si inregistrari muzicale au fost produse aici. Ca si rezultat Los Angeles musteste de staruri internationale, celebritati si legende ale ecranului care atrag turisti in aceasta regiune a Californiei.

CAZAREA IN LOS ANGELES (LA)

Va recomandam sa va cazati la Los Angeles Santa Monica hostel care este localizata in propiere de cafenele, restaurante si teatrele locale, doar doua blocuri departare de plaja. Proaspat renovat, poate primi 260 de turisti iar facilitatile include filmele zilei, acces la internet, bucatarie, serviciu de spalatorie si micul dejun.

Adresa: 1436 2nd Street, Santa Monica, CA 90401
Tel: 1-310-393 9913 Email: reserve@hilosangeles.org

Mai multe informatii despre hosteluri, fotografii, preturi si disponibilitati:

Rezerva-ti hostelul on-line sau viziteaza alte hosteluri in Los Angeles, California aici: Los Angeles hostels
Pentru mai multe despre HI Hostels in USA visiteaza siteul Hostelling International's aici: Hosteluri in SUA

CE E DE FACUT SI DE VAZUT IN LOS ANGELES

Muzeul J Paul Getty Center este un muzeu de arta impartit in doua locatii. Cea de la Getty Center infatisaza arta occidentala din perioada evului mediu pana in ziua de azi. O estimare de 1.3 vizitatori annual il face a fi unul dintre cele mai vizitate muzee in SUA. Muzeul de la Getty Villa in Pacific Palisades expune arta veche greaca, romana si etrusca.

Hollywood Boulevard este un bulevard faimos ce incepe de la Sunset Boulevard si se termina la Sunset Plaza Drive. In 1958, Hollywood Walk of Fame, care incepe de la Gower Street la La Brea Avenue, a fost creat ca si un tribut adus artistilor din industria de entertainment. Walk of Fame aduna nume ca si Walt Disney, Michael Jackson, Hugh Hefner,si multi altii. Turistilor le place sa viziteze acest loc sa isi gaseasca actorul sau cantaretul preferat si sa faca o fotografie.

Venice Beach este o parte a cartierului numit Westside cunoscut pentru plajele sale si Ocean Front Walk care atrage diversi artisti stradali, prezicatori si vanzatori. O alta atractie a zonei este zona sportiva Muscle Beach unde se intalnesc jucatorii de handbal, volei si skate rolleri. Terenurile de basketball in Venice sunt recunoscute in intreaga tara pentru nivelul ridicat al basketului de strada, numerosi jucatori din NBA au fost remarcati in aceste terenuri.

MASA IN ORAS & VIATA DE NOAPTE IN LOS ANGELES

Dupa cum va puteti imagina puteti gasi aici orice gen culinar. Meniurile orientale sunt la fel de populare aici ca si cele franceze, italiene si mediteraneene. Daca veti cauta restaurante ieftine care sunt deschise noaptea , exista standuri cu burgere si pizza ce se deschid dupa ora 11 pm. In privinta petrecerii unei seri, exista cate ceva pentru fiecare gust: cluburi, baruri cu martini, terase pe acoperis, cluburi luxoase care cer taxa de intrare. Daca aveti chef de ceva mai relaxant incercati barurile sport si terasele de pe plaja in Santa Monica.

IN JURUL LOS ANGELESULUI

Exista un sistem dezvoltat de autobuze, cai ferate si metrouri care leaga localitatile in regiunea Los Angeles. Cel mai mare nod de comunicare este aeroportul international Los Angeles.

 


Inapoi la pagina principala