Newsletter Signup:
 
Search:
in site
Follow us: Facebook Twitter


geneva


Geneva Hostel - Elveţia – Hostelling International

Geneva este cel mai bine cunoscut pentru diplomaţie şi este cel mai important centru de cooperare internaţională (împreună cu New York), deoarece sunt numeroase organizaţii internaţionale care sunt localizate în oraş. Sediul central al multora dintre agenţiile Naţiunilor Unite şi Crucei Roşii sunt printre cele mai cunoscute. Este, de asemenea locul unde Convenţiile de la Geneva au fost semnate, care se referă în principal la tratamentul din timpul războiului, non-combatanţi şi prizonieri de război.

Unde să stai în Geneva?

Vă recomandăm să staţi la Geneva hostel aproape de lacul Léman. Hostelul este de aproximativ 1 km de centrul oraşului, cu parcuri, promenade şi vederi minunate ale Mount Blanc. Există un acces uşor în oraşul vechi şi multe muzee şi galerii. Cazarea se face în camere cu mai multe paturi şi facilităţile includ lounge, spălătorie şi mese.

Direcţii: 30 rue Rothschild, 1202 Genève, Switzerland
Tel: +41-22-7326260 Email: geneve@youthhostel.ch

Mai multe informaţii pensiune, fotografii, tarifele şi disponibilitatea:

Asiguraţi-vă Geneva prin rezervări hosteluri online aici: Geneva Hostel
Pentru a afla mai multe despre Hosteluri HI în Elveţia vizitaţi site-ul Hostelling International aici: Hosteluri in Elvetia

Lucruri de făcut şi de văzut la Geneva.

Palatul Naţiunilor este sediul ONU şi poate fi vizitată. Se găseşte în Ariana Park, care a fost donat Genevei în anul 1890 de către Gustave de Revilliod de la Rive, cu trei condiţii, în primul rând ca parcul să rămână accesibil publicului, ca el să fie îngropat în parc şi ca păuni să umble liber acolo, cea ce o fac şi acuma. Sub piatra de temelie Palais des Nations este o capsulă a timpului care conţine un document care enumeră numele Ligii Naţiunilor a statelor membre, o copie a Pactului Ligii, şi monede specimen din toate ţările reprezentate la liga din a zecea Adunare. Clădirea are vedere spre Lacul Geneva şi are o vedere clară spre Alpii francezi.

Lacul Geneva este unul dintre cele mai mari lacuri din Europa de Vest. Piscurile de Grand Combin şi Mont Blanc sunt vizibile din mai multe locuri. CGN operează atat ambarcaţiuni moderne diesel şi vapoare de epocă cu zbaturi pe lac. Yachtul de curse este un sport popular în catamarane de înaltă performanţă, care au fost special proiectate.

Mîncare şi viaţa de noapte la Geneva.

În timp ce vă aflaţi în Geneva, trebuie să încercaţi fondue tradiţionale, cârnaţi afumaţi şi peşte proaspăt din lac merita încercat. Restaurantele pot fi costisitoare şi formale aici, dar există cafenele în jurul care vă va servi mâncăruri sănătoase, mai ieftin care nu o să vă strice bugetul dumneavoastră.
În seara viaţa culturală relaxată continuă cu terase străyile umplute cu oameni privind lumea care trece prin joc şi cluburile de jazz sunt populare.

Cum te deplasezi în Geneva?

Oraşul este deservit de Aeroportul Internaţional Cointrin Geneva. Este conectat prin gara cu Aeroportul din Geneva atât cu sistemul feroviar elveţian şi cel francez. Transportul public cu autobuzul, troleibuzul sau tramvaiul acoperă părţi extinse din oraş. De asemenea, puteţi călători cu barca, care leagă cele două maluri ale lacului.

Recomandări pentru Geneva

Taxiurile de la Geneva pot fi dificil de găsit, şi poate fi necesar să fie înregistrate în avans în special în primele ore ale dimineţii sau la orele de vârf. În plus, taxiurile pot refuza să ia copii şi sugari, din cauza legislaţiei scaune.

 


Inapoi la pagina principala