Newsletter Signup:
 
Search:
in site
Follow us: Facebook Twitter


frankfurt


Frankfurt Hostel – Germania – Hostelling International

Frankfurt este al cincilea oraş ca mărime şi situat pe râul principal în centura centrala a Germaniei. Ca cel mai mare centru financiar din Europa continentală acest oraş are o influenţă majoră în materie de comerţ, finanţe, cultură, transport, educaţie, şi turismul. Există mai multe muzee, clădiri şi târguri, care atrage mulţi vizitatori în fiecare an.

Unde să stai la Frankfurt?

Vă recomandăm să staţi la Frankfurt în Haus der Jugend hostel situat la doar 1 km de centrul oraşului vechi. Este aproape de casa operei Frankfurt, muzee, cluburi de muzica si restaurante. Există o capacitate de 436 oaspeţi şi facilităţile includ acces la internet, TV şi mese.

Direcţii: Deutschherrnufer 12, 60594 Frankfurt am Main, Germania
Tel: +49-69-6100150 Email: jugendherberge-frankfurt@t-online.de

Mai multe informaţii pensiune, fotografii, tarifele şi disponibilitatea:

Asiguraţi-vă Frankfurt pensiune rezervări online dand click aici: Frankfurt Hostel
Pentru a afla mai multe despre Hosteluri HI în Germania vizita site-ul Hostelling International aici: Hosteluri in Germania

De văzut şi de făcut în Frankfurt

Catedrala Bartolomeu (Dom Sankt Bartholomäus) este o construcţie gotică, care a fost construită în secolele 14 şi 15. Începând din 1356, regii Sfântului Imperiu Roman au fost aleşi în această biserică, şi 1562-1792, împăraţii romano-germane au fost încoronaţi tot aici.

Old Opera House (Alte Oper) a fost construit în 1880. Până la sfârşitul anilor 1970, el a fost poreclit "Cele mai frumoase din Germania Ruin". Datorită presiunii publice, a fost în cele din urmă complet reconstruit şi redeschis în 1981. Astazi aceasta funcţionează ca o sală de concert, o inscriptie de pe friza de Opera veche spune: "Dem Wahren, Schonen, Guten" (Pentru a adevărat, frumos, bun).

Museumsuferfest (Muzee Riverbank Festival) este unul dintre cele mai mari festivaluri culturale atrăgand mai mult de 3 milioane de vizitatori pe o perioadă de 3 zile. Aceasta are loc anual la sfârşitul lunii august de pe ambele maluri ale fluviului Main. Mai mult de 20 de muzee localizate acolo sunt deschise pană tarziu în noapte. În plus, există sunt atractii speciale cum ar fi trupe live, spectacole de dans, tejghele pentru mai multe bijuterii, haine şi alimente din întreaga lume. Se termină cu un foc de artificii spectaculos.

Viaţa de noapte la Frankfurt

Există un amestec vibrant de fabrici de bere-transformate în cluburi, baruri şi lounge funky DJ în fabrici abandonate, veţi avea o noapte mai fierbinte decât experienţa obişnuită din centrul. Ca acasă de muzica techno-trance locuri de pompare şi cafenele tarziu-noapte sunt uşor de găsit. Puteţi, de asemenea, dans noaptea departe în elegantul sus-etaje ale zgârie-nori oraşului înalte. Există un ritm mult mai relaxat în taverne şi grădini de bere la sud de râu unde vinul de mere este servit în ulcioare de lut. Cele mai multe baruri sunt deschise până la ora înainte în timpul săptămânii, iar pana în primele ore la sfârşit de săptămână.

Cum te deplasezi în Frankfurt ?

Staţia feroviară Frankfurt Hauptbahnhof serveşte ca un centru major pentru trenurile de lungă distanţă şi regionale. Toate liniile Rin-Main S-Bahn, două linii de U-Bahn, tramvai şi mai multe linii de autobuz pleacă de aici. De asemenea, Aeroportul Internaţional Frankfurt se conectează la reţeaua feroviară principală. Frankfurt este a treia staţie de lungă distanţă este Südbahnhof, situat în Sachsenhausen.

Oraşul are, de asemenea, două sisteme de metrou: U-Bahn şi S-Bahn, precum şi cu un nivel mai sus tramvaiele care circulă la fiecare 10 minute.
Un număr de linii de autobuz asigură sistemul de transport public din Frankfurt. Autobuzele de noapte preiau serviciul de U-Bahn şi tramvaie de la 1:30 pana la 3:30.

Taxiurile pot fi găsite în afara cele mai multor intersecţii S-Bahn sau staţii de U-Bahn majore. Velotaxis au devenit de asemenea populare. Există o tricicletă de "conducător auto" cu o cabină pentru pasageri adăpost. Este loc pentru două persoane şi serviciile acoperă întregul oraş.

Deutsche Bahn închiriază biciclete la intersecţiile rutiere importante şi la staţiile de cale ferată. Acestea pot fi închiriate pe zi pentru € 15. Frankfurt are o reţea de rute pe parcursul ciclului de modern oraş, aşa că este un mod excelent de a vizita împrejurimile.

Recomandări pentru Frankfurt

Vara, multe localuri deschid cluburi de plaja în aer liber, complet cu nisip, grătare şi turnee de volei. Acesta este un mod foarte distractiv de a petrece timpul în oraş!

 


Inapoi la pagina principala