Newsletter Signup:
 
Search:
in site
Follow us: Facebook Twitter


buenos aires


Buenos Aires Hostel – Argentina - Hostelling International

Buenos Aires este capitala si cel mai mare oras din Argentina. Situata pe coasta de vest Acesta este situat pe malul vestic al estuarului Rio de la Plata, pe coasta de sud-est a continentului sud-american. O mare parte din arhitectura oraşului se caracterizează prin natura sa eclectica, cu elemente asemănătoare Barcelonei, Parisului şi Madridului, si chiar influente italianesti şi frantuzesti. Muzica Tango s-a născut în suburbiile din Buenos Aires, dar acum constă într-o varietate de stiluri care sau dezvoltat în diferite regiuni şi în alte locaţii din întreaga lume.

Unde sa stati la Buenos Aires?

Vă recomandăm să staţi la Hostel Suites Obelisco în centrul lui Buenos Aires. Ca una dintre cele opt Hosteluri HI în acest oraş, acest loc de întâlnire contemporan are o atmosferă prietenoasă şi relaxată. Toţi oaspeţii au acces la o bucătărie complet echipată şi băi moderne. Există o uimitoare zona stil pod comun, o spatioasa sufragerie, TV prin cablu, calculatoare (cu acces limitat în bandă largă), CD playere şi o zonă WiFi. Veţi putea sa va relaxati în sala de lectură liniştită, juca biliard sau o partida de şah, sa va intalniti cu alte categorii de călători la noapte în barul nostru complet echipat. Lenjerie şi pilote sunt oferite gratuit.

Direcţii: Av. Corrientes 830, Buenos Aires, Argentina
Tel: +54 11 4328 4040 Email: info@hostelsuites.com

Mai multe informaţii pensiune, fotografii, tarifele şi disponibilitatea:

Asiguraţi-vă rezervari online sau pentru a vizualiza alte pensiuni în Buenos Aires aici: Buenos Aires hostels
Pentru a afla mai multe despre Pensiuni HI în Argentina vizitati site-ul Hostelling International aici: Hosteluri in Argentina

Lucruri de făcut şi vazut in Buenos Aires

El Obelisco a fost ridicat in mai 1936 pentru a comemora 400 de ani de la fondarea oraşului. Acesta este situat în mijlocul Plaza de la República (Piaţa Republicii), unde steagul argentinian a fost arborat pentru prima dată în Buenos Aires. Este una din icoanele principale ale oraşului, precum şi un loc de întâlnire pentru diverse activităţi culturale şi alte evenimente. Este un loc tradiţional de intalnire pentru fanii sportului, pentru a sărbători când echipa lor favorita castiga, mai ales echipa naţională de fotbal, de multe ori ducand la evenimente pline de culoare, care atrage o acoperire media. Acesta a fost, de asemenea utilizat de mai multe trupe acrobatice pentru a efectua salturi suspendate pe sarme.

Torre Monumental (sau Torre de los Ingleses) este un turn cu ceas situat în Retiro. A fost un cadou din partea comunităţii locale britanice pentru oraş, în comemorarea centenarului primei Revoluţii din mai 1810. După războiul din Insulele Falkland, turnul a fost redenumit Torre Monumental, deşi unii o numesc încă Torre de los Ingleses.

Mancarea si viata de noapte la Buenos Aires

Acesta este un oras care nu doarme şi nu este pentru cei slabi de inimă! Totul este împins înapoi un pic mai târziu; Argentinienii nu vor începe să mânance până la 9 seara sau chiar 23 şi barurile nu deschid inainte de 12 sau 1dimineata. Unele cluburi nu deschid inainte de 2 dimineata . Opţiuni pentru mancare sunt infinite şi mesele pot dura cu uşurinţă câteva ore. Felul principal de obicei, constă într-un "Asado", un gratar de carne de vită de calitate. Carne de vită este mancarea dominantă şi, de asemenea, vine în forme de BIFE de chorizo (Muşchi de vită) sau empanadas (placinta cu carne). Vinul local este de asemenea bun, în special cel rosu.

Cum te deplasezi în Buenos Aires?

Aeroportul International Ministro Pistarini, este situat în suburbia numita Ezeiza. Metroul din Buenos Aires (cunoscut sub numele de subte) oferă acces prin diferite părţi ale oraşului. Terminalul principal pentru autobuze de lungă distanţă este statia Retiro, în apropiere de gara Retiro, de unde pleacă autobuze spre toate directiile din Argentina şi pentru ţările învecinate.

Recomandari pentru Buenos Aires

Taxiurile au un strat negru-galben si sunt de gasit la orice oră, dar controalele de licenţă nu sunt aplicate în mod riguros. Au existat numeroase rapoarte despre crima organizata care controleaza accesul taxiurilor la aeroporturi urbane şi alte destinaţii majore. Soferii de taxi sunt cunoscuti pentru a încerca să profite de turisti. Companii de genul Radio-link ofera servicii fiabile şi sigure; multe companii, cu stimulente pentru utilizatorii fideli, ca servicii de limuzina, cunoscut sub numele de remises, au devenit populare în ultimii ani.

 


Inapoi la pagina principala