Newsletter Signup:
 
Search:
in site
Follow us: Facebook Twitter


barcelona


Barcelona Hostel - Spania - International Hostelling

Cand veţi ajunge în acest oraş arhitectura vă va uimi, ca fiind o parte fundamentală din farmecul său. Barcelona amesteca vechiul şi noul într-un stil unic. Gaudi a fost o mare influenta, Picasso şi Miró au lăsat, de asemenea, moştenirile lor. Nimic nu lipseşte din acest oraş, aveţi Marea Mediterană şi plajele sale, portul şi munţii din jur.

Sederea in BARCELONA

Vă recomandăm să staţi în hostelul pentru tineret Center Rambles youth hostel situat în oraşul vechi al Barcelonei. Este la 100m de Las Ramblas, faimoasa stradă cu şiruri de copaci şi foarte aproape de Plaza Catalunya şi de plajă. Această pensiune pentru tineri are un serviciu de internet, mic dejun şi lenjerie incluse în preţ, precum şi închiriere de prosoape, TV prin cablu şi aer condiţionat. Biblioteca gazduieste publicaţii de calatorie, hărţi gratuite cu Barcelona, jocuri şi informaţii despre oraş.

Indicatii: Spitalul, 63 Barcelona, 08001, Spania
Tel: 34-934124069. Email: reservas@center-ramblas.com

Mai multe informaţii despre hostel, fotografii, tarife şi disponibilitate:

Asiguraţi-vă rezervari online sau pentru a vizualiza alte pensiuni în Barcelona aici: Hostel Barcelona
Pentru a afla mai multe despre Pensiuni HI în Spania vizitati site-ul Hostelling International sau click aici: Hosteluri in Spania
Vă rugăm să reţineţi că rezervările la toate Pensiuni HI în Spania sunt disponibile numai pentru membrii de Hostelling International.

Lucruri de vazut şi facut în BARCELONA

O vizita in Cartierul Gotic este esenţială. Las Ramblas este o caracteristică care leagă Plaza Catalunya la port, unde se gaseste monumentul lui Cristofor Columb. Catedrala Església a Sfintei Cruci este situata în Plaza de la Seu, si deschisa de la 8am la 01:30 şi 16 - 19:30.

Piata Sant Jaume este inconjurata de Palau de la Generalitat, sediul guvernului catalan şi Primăria Municipiului. Este recomandabil să aloci cateva ore pentru a acoperi acest domeniu, pentru ca fiecare strada are propriile sale atracţii. Această zonă a oraşului poate fi un pic periculoasa pe timp de noapte, doar incearcati sa evitati strazile prost luminate şi aleile.

Munca lui Gaudí şi clădirile sale sunt parte integrantă din peisajul Barcelonei. Creaţiile lui au revoluţionat o epocă şi continuă să atragă uimire pana la această zi. A murit în 1926, fără să vadă ultima sa lucrare terminata, La Sagrada Familia. O puteti vizita de la 9am la 19 şi vizita include un mic muzeu cu harti, modele si fotografii din ani diferiţi, care arată evoluţia operei sale. De la Paseo de Gracia, puteţi vedea Casa Batlló şi, de asemenea, Casa Milà (mai bine cunoscuta sub numele de La Pedrera).

Casa Mila a fost construita intre 1906 şi 1910 şi este utilizata în prezent pentru apartamente private / centru cultural. Casa Batlló este o cladire rezidentiala, cu o faţadă izbitoare care pot fi văzute doar de la stradă. A fost construita între 1904 şi 1906. Parcul Güell este situat în partea de nord a orasului; de acolo este o vedere spectaculoasa peste Barcelona. Este o combinaţie perfectă de natură şi arhitectură, locul în care Gaudi a ales să trăiască din 1906 până la moartea sa. Intrarea este libera.

Muzeul Picasso adaposteste cea mai mare colectie de lucrari ale acestui artist în Spania. Acesta are un total estimat de 3.000 de lucrări, inclusiv desene, picturi şi ceramică, dintre care unele au fost donate de către pictorul însuşi. Muzeul este deschis de marţi până sâmbătă de la 10am la 20pm şi până la 15pm în zilele de duminică.

Autobuzul 61 pleacă de la Plaza Espanya şi merge la Montjuic. Luaţi autobuzul până la Fundaţia Miró şi apoi mergeti în jos. Puteţi vedea Stadionul Olimpic care a fost construit pentru Jocurile Olimpice din 1932; a fost apoi renovat pentru jocurile din 1992. Intrarea este gratuită şi poate fi vizitat de la 10am la 20. Există exemple de munca lui Miro din perioade diferite, expuse la Fundatia Miro. Acest muzeu nu este numai dedicat muncii sale, dar, de asemenea, expoziţiilor de artă modernă ale altor artişti. Acesta este deschis de marţi până sâmbătă de la la 10am la 20, si duminica 10:30-14:30.

Sitges este o staţiune balneară foarte populară în lunile de vară şi festivităţile au loc mai pe tot parcursul anului pe 23 şi 25 august la carnavalul Festa Major. Sitges este la 40 km de Barcelona. Pentru a ajunge acolo poti lua trenul, unul pleacă la fiecare 15 minute de la Barcelona Sants. Merita vizitat în timpul zilei pentru un tur de oraş şi vă puteţi relaxa pe plajele sale; marea este la doar o plimbare de 10 minute de gara. Este un oraş mic şi uşor de navigat pe jos.

Cum te deplasezi în BARCELONA

Gara Barcelona Sants conecteaza întregul oraş prin reţeaua de metrou (M: Sants-Estació).
Cea mai bună modalitate de a te deplasa în jurul acestui oraş este pe jos. Dacă nu doriţi să utilizaţi sistemul de transport public, metroul este foarte bun si deschis de luni până joi de la ora 5 la 23, şi de vineri până duminică de la ora 6 dimineaţa la 12:00.

De la gara Barcelona Sants puteţi lua trenuri la Paris, Milano, Sevilla şi Granada. Trebuie să faceti rezervări pentru a va asigura un loc. La fiecare jumătate de oră sunt trenuri care conectează aeroportul de gara Barcelona Sants. Serviciul funcţionează de la 6:15 până la 22.

Top Sfaturi pentru Barcelona

Catalana este limba comună folosită în Barcelona. Veţi găsi cele mai multe dintre numele şi trimiterile în această limbă.

In timpul verii au loc petreceri in Barcelona. Acum au loc dansuri, concerte şi alte activităţi culturale pe strazile din fiecare cartier.

 


Inapoi la pagina principala