Newsletter Signup:
 
Search:
in site
Follow us: Facebook Twitter

Arhiva

YHR participa la ONG Fest Cluj-Napoca, perioada 4-6 iunie 2010


Zilnic intre orele 10-17.00 YHR este prezenta cu stand propriu in Piata Muzeului, Cluj Napoca.

Cu aceasta ocazie, Asociatia YHR lanseaza concursul online cu tema " Pietre Graitoare".

Intentia noastra este ca impreuna cu voi sa cream un meniu apetisant pentru tineri si nu numai imbinand ingrediente din prezent cu mesajul pietrelor care graiesc despre trecut.

Asteptam pps-uri din intreaga tara, max 10 sliduri despre un monument, cladire istorica, despre un obicei traditional, o frumusete a naturii – un obiectiv turistic prezentat in asa fel ca sa creasca apetitul celui care vizioneaza mica prezentare , sa fie numai ochi si ureche pentru minunatiile tarii, Romania povestite de catre pietrele graitoare!


Se premiaza originalitatea! Se exclud cei care preiau materiale deja prezente pe net!

Va rog sa postati pps -ul la adresa office@hihostels-romania.ro sau direct pe Youtube cu trimiterea linkului catre asociatie.

Premierea va avea loc in data de 06.06.2010 ora 15.00 la standul Asociatiei YHR.

Vor fi premiati doi castigatori norocosi: cea mai buna prezentare vazuta prin ochii vizitatorilor online, vizitatorii standului, vot direct; si cea mai buna prezentare aleasa de catre experti in turism, colaboratori ai Asociatiei Youth Hostel Romania.

04.06. Excursie de vis planificare si finalizare cu rezervari online, la standul Asociatiei YHR, pe tot parcursul zilei

05.06  Concurs " Pietre Graitoare" calatorie in timp urmand indicatiile pietrelor graitoare. Oricine poate sa participe la acest concurs, exista un singur criteriu….sa stie sa asculte…..pietrele graiesc, nu racnesc!
Inscrierile se pot face online, office@hihostels-romania.ro, sau la standul Asociatiei YHR in data de 04.06 intre orele 10.00- 17.00 sau in data de 05.06 pana la ora 13.00.


Premierea va fi la ora 16.30, 05.06.2010.
Marele premiu un week-end la un hostel din Romania pentru doua persoane (numai cazare)

06.06. Excursie cu ghid in apropierea Clujului, in Valea Caprioarelor - " Pietre Graitoare" -  Trovantii de la Feleac – pietre vii, care cresc, despre care s-au nascut legende ca au puteri supranaturale, ca ar fi marturii ale existentei unor civilizatii extraterestre superioare. Excursia va dura aproximativ 7 ore, ruta de parcurs este de 18 km – cel care va conduce si va transmite spusele pietrelor se numeste Feischmidt Janos. Cei care doresc sa participe sunt rugati sa se inscrie prin mail, sau in primele doua zile ale festivalului la standul Asociatiei YHR. Duminica intalnirea va fi la capatul liniei de tramvai din Cartierul Manastur, ora 09.00.


Inapoi la arhiva.