Newsletter Signup:
 
Search:
in site
Follow us: Facebook Twitter

Arhiva

Multumiri


Cu aceasta ocazie am dori sa va multumim pentru ajutorul acordat ca evenimetul organizat de catre Asociatia Youth Hostel Romania 2 Mai 2010, Ziua Tineretului a fost posibil sa fie dus la bun sfarsit. Evenimentul a fost inregistrat de catre TVR si Antena 1.


Atasat va trimitem impresiile scrise de catre participanti, impresii care ne dau putere si entuziasm ca sa nu ne fie frica sa organizam astfel de evenimente, mici concursuri, sa facem pasii mici, ca sa pregatim saritura cea mare cand va fi nevoie.


Ziua Tineretului

Ziua Tineretului

Treasure Hunt a fost o experinta plina de peripetii, incepand cu interviul TVR si continuand cu vizita din hostel prin ploaie, oameni primitori, informatii utile….pe scurt…experienta pe cinste la care cu siguranta voi mai participa. (Mirela)Mai multe indicii, locatii, sa fie mai ambigue targeturile...Sa plece toate echipele deodata pentru o doza de entuziasm...Sa faceti mai des...Treasure Hunt a fost o experienta foarte frumoasa si foarte utila. Desi sunt in Cluj de 5 ani, cu aceasta ocazie am observat cu atentie locuri si monumente pe langa care inainte am trecut indiferenta. Plus ca nu stiam ca sunt atatea hosteluri in Cluj :) Felicitari...O buna ocazie sa descoperi Clujul, sa afli despre locatiile de cazare din oras. O modalitate placuta sa petreci o zi calduroasa de duminica :) ...Un concurs interesant. O redescoperire a orasului Cluj, o modalitate placuta de a petrece o zi de duminica...Pentru mine a fost o ocazie buna sa cunosc mai bine orasul si conceptul de hostelling...Consider ca a fost o experienta frumoasa, cu ajutorul careia am avut ocazia sa vizitez intr-un mod diferit o parte a clujului si mai ales sa ma informez cu privire la hostelling...
Inapoi la arhiva.