Newsletter Signup:
 
Search:
in site
Follow us: Facebook Twitter

Arhiva

Board meeting


Asociatia Internationala a Hostelurilor (IYHF ) in fiecare an organizeaza 4 sedinte de conducere partial in biroul central din Londra si partial in tarile cu drepturi depline de membru.

Anul acesta (Romania este membru cu drepturi depline din 2002) boardul ne-a onorat cu prezenta lor in Romania, Bucuresti, sedinta avand loc in perioada 27-29 aprilie. Conducerea aleasa a IYHF este compus din Harrish Saxena - presedinte -India, Edit Arnoult Brill - vicepresedinte-Franta, Angela Braasch Eggert - vicepresedinte-Germania, Igor Jurisisc- membru Slovenia, Pablo Fisch membru- Argentina, Gail Hesse- membru USA, Ken Kilkenny - membru Irlanda, Dr. Mamdouh Mandour - Egipt, John Powell - director iterimar IYHF- Anglia, Laura Burton - reprezentant IYHF- Anglia, John Dickson - trezorier - Scotia.

Toti membrii bordului mentionati mai sus au fost gazduiti de catre Asociatia Youth Hostel Romania. Intalnirea oficiala dintre conducerea internationala si membrii bordului asociatiei romane a avut loc in data de 27 aprilie, cu prezentarea lantului hostelier din Romania, serviciile asigurate de YHR subliniind partile tari si slabi, precum si planurile noastre pentru viitor.

Intalnirea a avut un mare succes, am primit sfaturi constructive de la oameni cu experienta mare in dezvoltarea Hostellingului pe plan mondial. Atat colegii din boardul asociatiei noastre cat si cei ai Federatiei Internationale am participat la o cina comuna,unde pe langa faptul ca am fost impreuna intr-un mediu mai relaxat, in urma discutiilor s-au format noi prietenii.


Inapoi la arhiva.