Newsletter Signup:
 
Search:
in site
Follow us: Facebook Twitter

Arhiva

COMUNICAT DE PRESA


Cu privire la Scoala Nationala de Integrare EuropeanaIn perioada 10.07.2006 – 16.07-2006, in Centrul de Agrement de la Eforie Sud, s-a desfasurat actiunea „Scoala Nationala de Integrare Europeana” organizata de Directia Judeteana pentru Tineret Constanta si Institutia Prefectului Judetului Constanta.

La aceasta actiune au participat un numar de 50 de tineri, elevi, studenti si absolventi de studii superioare, proveniti din judetele Tulcea, Mehedinti, Prahova, Alba, Hunedoara, Iasi, Suceava, Olt, etc, ce au fost instruiti de 3 dintre cei mai buni trainneri din echipa Team Europe – Marius Toth, Ileana Gugoasa, Octavian Rus- pe teme ce au vizat : structurile Uniunii Europene, fondurile structurale, Europa viitorului ?i viitorul european al României, ce aduce Uniunea European? tinerei genera?ii ?i ce ofer? tân?ra genera?ie din România Uniunii Europene, voluntariatul – valoare europena. Pe langa acestea, cursantilor li s-au pregatit excursii si vizite, ce au vizat principalele puncte de atractie din orasul Constanta.

La finalul acestui eveniment, tinerii si-au format o reprezentare clara asupra procesului de integrarea europena si consecintele lui asupra tarii noastre, declarandu-se proaderare. Totodata, au primit diplome de participare, iar cei care au avut rezultate notabile au fost premiati.

Parerea unanima, atat a organizatorilor cat si a participantilor, a fost ca „Scoala Nationala de Integrarea Europeana” sa devina o traditie la malul marii.


Director,

Teliceanu Claudiu Daniel


Inapoi la arhiva.