Newsletter Signup:
 
Search:
in site
Follow us: Facebook Twitter

Arhiva

MESAJ IMPORTANT DIN PARTEA ASOCIATIEI YOUTH HOSTEL ROMANIA


Este sansa ta sa contribui la constructia unui youth hostels in orasul cultural Sibiu

Asociatia Youth Hostel Romania Association este o organizatie neguvernamentala, non-profit a carei scop este dezvoltarea lantului de youth hosteluri din Romania in beneficial tuturor tinerilor care calatoresc. .

Youth Hostel Romania a elaborat un plan ambitios, constructia unui youth hostel model in frumosul si istoricul oras Sibiu.

Sibiu a aplicat recent pentru statutul “UNESCO World Heritage”. In mai 2004 tot acest oras a fost nominalizat ca si Capitala Culturala a Europei pentru anul 2007, impreuna cu Luxemburg.

Ideea este constructia unui youth hostel de 120 paturi ( format din camere single, duble, cu patru si respective sase paturi ) impreuna cu trei sali de conferinta de diverse marimi si restaurant. S-a luat in calcul ca pretul de cazare sa nu depaseasca 11 Euro, la valoarea actuala.

Deja sponsori si donori importanti au ajutat ca acest plan sa devina realitate. Primaria Sibiului a oferit un teren in valoare de aproximativ 160.000 €, ca si teren pentru constructia youth hostelului.

Alti donori atrasi sunt: Primaria Klagenfurt, Austria (unul dintre orasele infratite cu Sibiul) si Asociatia Germana de Youth Hosteluri (Die Jugendherberge -DJH) si Asociatia Franceza de Youth Hosteluri ( FUAJ ).

Va rugam ca contribuiti la realizarea acestui proiect maret!
Va rugam sa trimiteti donatiile Dvs la contul

RO 02 BTRL 01304205966537 01 - Banca Transilvania, Cluj-NapocaInapoi la arhiva.